Vermissing

Opsporen personen

Een persoon kan gaan en staan waar hij of zei wilt, het kan voorkomen dat een persoon zich verschuild vanwege diefstal, fraude, verzuim of achterstallige betalingen. Ook is het mogelijk dat een persoon onvrijwillig verdwijnt, het is dus niet ontdenkbaar dat u iemand wilt opsporen. Voor het traceren van personen kunt u altijd bij ons terecht.

  • Buurtonderzoek
  • Locaties natrekken
  • Contactpersonen en adressen langsgaan

 

Kosten onderzoek

Het is vooraf niet te bepalen wat de kosten zijn van een onderzoek, omdat het aantal uur per geval verschilt. Wel kunnen wij u een schatting of een offerte leveren wanneer u ons de situatie uitlegt. We werken met een vast uurtarief, en houden u voortdurend op de hoogte zodat u kunt beslissen welke vervolgstappen er genomen moeten worden. Op deze manier behoud u de controle over de kosten en het onderzoek.

Opsporen goederen

Goederen kunnen om verscheidene redenen verdwijnen. Het opsporen van deze vermiste goederen is een dagelijkse taak voor Nobet. Steeds vaker krijgen wij bericht van vermissingen en helpen wij deze (rechts-)personen hun goederen terug te vinden. Door ons netwerk en vaardigheden bent u bij ons aan het juiste adres. Aan de hand van uw situatie kunnen informeren wij u over de mogelijkheden. 

Heeft u onze opsporingswerkzaamheden nodig? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via onze contactpagina of via info@nobet.nl.